Blog

Már 35 600 Ft / fő / 2 éjszakától lefoglalhatjátok a karácsonyi időszakban érvényes Deluxe csomagajánlatunkat.

 

30 perces relaxációs masszázzsal, aromafürdővel, süteménnyel, forró italokkal és karácsonyi foglalkozásokkal várunk benneteket idén Karácsonykor is!

 

Ha szeretnétek felfedezni Tatát, az „élő vizek városát” téli pompájában, kisvárosi hangulatban szeretnétek tölteni az Ünnepeket és szeretitek a hagyományos magyar konyhát, akkor nálunk a helyetek! Ha pedig valamelyik Superior szobánkat foglaljátok le, akkor Superior szoba alapárában már gyümölcs- és pezsgőbekészítéssel is kedveskedünk Nektek.

 

Csomagajánlatunk december 22-26. között vehető igénybe, minimum 2 éjszakás foglalás esetén.

Novembertől szerdánként új Wellness foglalkozást indítunk!

 

A Babaúszást azoknak a 3 hónapnál idősebb de 4 évnél fiatalabb babáknak, no meg szüleiknek ajánljuk, akik játékos módon szeretnének hozzászokni a víz nyújtotta élményekhez.

Megjelent Nyugodt pihenés a két ünnep között! csomagajánlatunk, melyet már 13 000 Ft / fő / éj-től lefoglalhattok.

 

Ha szeretnétek felfedezni Tatát téli pompájában és nyugodt, családias környezetben tölteni a két ünnep közötti diőszakot, nincs más teendőtök mint kérni személyre szabott árajánlatunkat a Recepción. Ha pedig szeretnétek egy igazán romantikus hétvégét, foglaljátok le valamelyik Superior szobánkat gyümölcs- és pezsgőbekészítéssel, melyet már Superior szobáink alapára is tartalmaz.

 

Csomagajánlatunk december 27-29. között vehető igénybe, minimum 2 éjszakás foglalás esetén.

Megjelent Adventi lélekmelengető csomagajánlatunk, melyet már 13 500 Ft / fő / éj-től lefoglalhattok.

 

Ha szeretnétek felfedezni Tatát téli pompájában és feltöltődni az ünnepek előtt, nincs más teendőtök mint kérni személyre szabott árajánlatunkat a Recepción. Ha pedig szeretnétek egy igazán romantikus hétvégét, foglaljátok le valamelyik Superior szobánkat gyümölcs- és pezsgőbekészítéssel, melyet már Superior szobáink alapára is tartalmaz.

 

Csomagajánlatunk december 1-17. között vehető igénybe, minimum 2 éjszakás foglalás esetén.